Serviciile noastre

Știai că este un loc in Salonta unde părinții se pot juca împreună cu copiii?

Un loc unde in fiecare colțișor găsești bucurie, unde pe copii așteaptă joaca și distracția, iar părinții nu au altceva de făcut decât să îi privească pe cei mici jucând iar în acest timp părinții pot savura o cafea excelentă.

Spatiul de joacă Kidsland îți oferă relaxare fără griji pe o suprafață interioară de 600 m2 și exterioară de 1200 m2

Jucăriile si jocurile noastre te ajută la dezvoltarea abilităților și mișcării, îmbunătățirea rezistenței, ameliorarea stresului și dezvoltarea personalității.

Dacă vă plac jucăriile noastre, le puteți cumpăra preferatele de la noi! Magazinul nostru de jucării îi așteaptă pe cei care doresc să se joace cu nenumărate jocuri distractive.

Program adevărat de familie: copii, părinți puteți să vă jucați împreună, deoarece la noi, părintelui nu i se interzice ceea ce este permis copilului. Si invers! Nu există grupe de vârstă în joc, doar jucători care câteodată uită de ei.

De asemenea, puteți juca fotbal de masă, tenis de masă și hochei aerian cu copilul dvs. Împreună, îți poți descoperi jucăriile preferate din copilărie și să vă bucurați de momentele petrecute împreună.

În timp ce vă relaxați, vă puteți bucura de un tort de casă, smoothie, cafea și băutură răcoritoare la mini barul nostru.

Serviciile noastre:

Loc de joacă

Dacă copilul tău are peste 4 ani poți să îl lași în grija noastră în caz că ai treburi de rezolvat în oraș sau pur și simplu ai nevoie de momente de relaxare

  • 12 lei / ora
  • 6 lei / jumătate de oră

De luni până vineri între orele 9:00 – 13:00 așteptăm pe cei mici din grădiniță și învățământul primar, la un tarif preferențial de grup 8 lei / copil / ora.

La cerere putem organiza programe speciale grupurilor care ne viziteaza. Puteți să alegeți între concursuri, prezentări jocuri de societate și concurs de integrame.

Zi de naștere

Înainte faci curat după speli vasele?

AVEM O IDEE MAI BUNA!

Locul de joacă Kidsland este locația perfectă pentru a da petreceri de zi de naștere sau onomastice vă așteptăm cu programe diversificate pentru care avem toate accesoriile. Dispunem de săli separate pentru organizarea evenimentelor.

Alături de cele 3 pachete party pe care le oferim clienților puteți comanda extra opțiuni